Advies
Orienteren
Bezichtigen
Waardebepaling
Onderhandelen
Kopen
Aankoop Begeleiding
Offerte aanvragen
Nieuwbouw
Tarieven
FAQ
Financieel
Hypotheek
Keuring
Taxatie
Verzekering
Notaris
Offerte aanvragen
Aankoopbegeleiding : Tarieven


Aankoopmakelaar nodig voor uw droomwoning? Vraag een offerte aan...

Wij begeleiden uw in de volgende stappen:

Bezichtiging van de woning

De oriëntatie bezichtiging voert u eerst zelf uit. Bij de tweede bezichtiging zal de aankoopmakelaar samen met u de woning bezoeken. Ook zorgt de aankoopmakelaar uiteraard voor het complete vooronderzoek zoals: kadastrale gegevens, milieu, bestemmingsplan, de tijd dat de woning te koop staat, enzovoort. Na de bezichtiging stelt de aankoopmakelaar een bezichtigingsrapport op, waarin onder andere staat wat het huis volgens hem waard is. In totaal kunt u van 3 bezichtigingen gebruik maken. Na deze bezichtigingen rekenen wij € 250,- per bezichtiging.

Conclusie Biedadvies

Na de bezichtiging en indien het huis aan uw wensen voldoet zal Aankoopbegeleiding een volledig bezichtigingsrapport voor u opstellen. Indien gewenst zal er voordat er een bod zal worden uitgebracht eerst een bouwtechnische keuring plaatsvinden. De aankoopmakelaar geeft u een biedadvies, inclusief een aan te raden eerste bod en een onderhandelingsstrategie.

Onderhandelen

Het komt nogal eens voor dat aspirant kopers zich mede laten leiden door emoties, dit komt het bieding proces over het algemeen niet ten goede. Wilt u de onderhandeling objectief laten verlopen dan kunt u ons de onderhandeling laten verrichten met de verkopende makelaar. U wordt hiervan natuurlijk continue op de hoogte gehouden.

Afhandeling (Koopovereenkomst, inclusief taxatierapport)

Zijn de onderhandelingen gunstig verlopen en heeft u besloten tot aankoop over te gaan dan zal de verkopende makelaar in de regel de Koopovereenkomst opstellen, wij kunnen voor u de overeenkomst inhoudelijk beoordelen en eventuele wijzigingen, na overleg met u, regelen bij de verkopende makelaar. Komt het tot een getekende overeenkomst dan zorgen wij nog voor een erkend NWWI taxatie.

Aankoopmakelaar nodig voor uw droomwoning? Vraag een offerte aan...

 
Copyright BIJN DisclaimerColofon